Portalul orașului Bârlad

Acest website deste destinat tuturor bârladenilor. Poți să adaugi anunțuri gratuit, să îți înregistrezi compania locală, să afli despre evenimentele viitoare din oraș, sau poți sa te informezi cu privire principalele știri din Bârlad și împrejurimi.

     • BARLAD.NET ofera ocazia tuturor intreprinzatorilor din oras sa isi listeze afacerea locala indiferent de domeniu. Ai un restaurant, un service auto, un salon de infrumusetare sau orice altceva? Promoveaza-te online si inscrie afacerea in portalul nostru.

    • Principalele atractii turistice din Barlad si imprejurimi. Zone de agrement din oras si imprejurimi, parcuri, monumente, case memoriale, biserici si manastiri, unitati de cazare.

AGREMENT
ATRACTII

MONUMENTE

ISTORIC BARLAD

In constructie

    • BARLAD.NET sustine educatia din comunitate si incearca sa vina in ajutorul elevilor si al profesorilor cu pagini interactive despre principalele unitati de invatamant din oras si imprejurimi.
    • Oferim ocazia fiecarei unitati de invatamant din oras sa adauge oferte educationale si comunicate pe site-ul nostru.

SCOLI

In constructie

    • Totul despre sanatate si ingrijire medicala. Principalele cabinete medicale din Barlad, centre de permanenta, spitale, medici de familie.

Afaceri locale

 

Update: 27.12.22