miercuri, iulie 24, 2024

ANUNTURI BARLAD

Pe Barlad.NET poti adauga gratuit un numar nelimitat de anunturi in orice categorie doresti. Daca esti in cautarea unui loc de munca, sau daca doresti sa cumperi ori sa vinzi ceva, poti sa folosesti butonul „ADAUGA ANUNT„. Formularul de adaugare a anuntului este foarte simplu, prietenos pana si cu cei mai incepatori pe internet. Dupa o scurta verificare a anuntului tau, acesta va fi publicat pe site-ul nostru in categoria de anunturi aleasa de tine. Poti incarca pana la 3 fotografii la fiecare anunt.

APASA AICI PENTRU A VEDEA CATEGORIILE +

Nu a fost găsit nici un anunț.


ANUNTURI BARLAD

Pagina anunturi Barlad este creată pentru a veni in ajutorul barladenilor. Este un loc unde oamenii din Barlad pot publica anunțuri gratuite despre orice, de la produse la servicii, la evenimente sau chiar la locuri de muncă.

Site-ul oferă o gamă largă de categorii pentru a face ca navigarea să fie cât mai ușoară, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce căutați. Anunțurile sunt actualizate în mod regulat, astfel încât să aveți acces la cele mai recente anunțuri și oferte din oraș.

Puteți căuta anunțuri specifice sau puteți naviga prin categorii pentru a găsi ceea ce vă interesează. De asemenea, puteți publica chiar dvs. propriul anunț dacă aveți ceva de oferit sau de vândut.

In cazul in care nu te descurci să adaugi un anunț nou, ne poti scrie oricând pe adresa de e-mail admin@barlad.net și te ajutăm noi să publici un anunt.

Cat costă să public un anunț pe Barlad.NET?

Anunțurile sunt in acest moment total gratuite și poți publica oricâte dorești.

Cât timp rămâne un anunț gratuit pe site?

Anunțurile gratuite rămân active pe site pentru o perioadă de 30 de zile de la data publicarii lor. Ele pot fi prelungite accesând e-mailul primit la inscriere.

Trebuie să am un cont pentru a publica un anunț?

Nu. Poți inscrie un anunț pe anunturi Barlad fără a avea cont. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a putea primi cheile de modificare/stergere a anunțului. Dupa publicarea unui anunț vei primi pe adresa de e-mail o cheie privată prin care poți aduce modificări anunțului oricând dorești.

Anunturi Barlad
DETALII +