sâmbătă, septembrie 23, 2023

AFACERI LOCALE

Principalele categorii cu afacerile locale din orasul Barlad

HORECA

Lista cu afacerile locale din categoria Hoteluri, Restaurante, Cafenele


AUTO

Lista cu profesionistii care presteaza servicii in domeniul AUTO, precum: service-uri, piese, dezmembrari, aftermarket, vanzari, inchirieri, etc.


CONSTRUCTII SI AMENAJARI

Lista cu profesionistii care presteaza servicii in domeniile Constructii & Amenajari

In aceasta categorie se mai regasesc servicii precum: arhitecti, amenajari interioare, amenajari exterioare. De asemenea, daca cunosti alte servicii conexe nelistate in aceasta categorie, ne poti contacta pentru a le adauga.

Iata o lista de servicii suplimentare din categoria CONSTRUCTII SI AMENAJARI:

VEZI TOATE CATEGORIILE +

CASA SI GRADINA

Lista cu profesionistii care presteaza servicii in domeniile Casa & Gradina


FINANCIAR & CONTABIL

Lista cu profesionistii care presteaza servicii in domeniile Financiar, Contabil & Consultanta


SANATATE

Lista cu profesionistii care presteaza servicii in domeniul sanatatii: cabinete medicale, dentisti, farmacii, masaj terapeutic, saline, saune, centre revitalizare.


NUNTI & EVENIMENTE

Lista cu profesionistii care presteaza servicii in domeniul evenimentelor precum: nunti, botezuri, sarbatori, zile de nastere si alte evenimente..

In aceasta categorie se mai regasesc servicii precum: florarii, fotografi, productie foto-video pentru nunti si evenimente, formatii, DJ, etc. De asemenea, daca cunosti alte servicii conexe nelistate in aceasta categorie, ne poti contacta pentru a le adauga.

Iata o lista de servicii suplimentare din categoria Nunti & Evenimente:

VEZI TOATE CATEGORIILE +


ALTELE

Alte tipuri de afaceri locale.

Doresti sa iti inscrii afacerea locala si nu gasesti categoria potrivita? Nicio problema, poti folosi formularul de mai jos pentru a o inscrie, ulterior, ea va fi catalogata.


Ultimile 8 inscrise

Vulcanizare Barlad la Ionut va ofera servicii premium la preturi decente. Echipament de ultima generatie. Oferim servicii de schimbare anvelope, pene si echilibrarea rotilor.

  • Schimbare anvelope
  • Echilibrare roti
  • Pene

SC ART DESIGN IBANA SRL este reprezentantul oficial al San Marco Group S.p.A, companie de top la nivel mondial in domeniul finisajelor pentru construcții.
SC ART DESIGN IBANA, prin intermediul showroom-ului SAN MARCO BÂRLAD, își definește activitatea prin aducerea în fața clienților servicii de top si o gamă largă de produse premium de finisaj interior si exterior.

Priscom Dezmembrari Auto este o companie ce dezmembreaza autovehicule cu scopul de a recupera toate piesele in stare buna si de a le oferi o noua sansa la viata. Infiintata in 2020 de catre un grup de tineri pasionati atat de domeniul auto cat si de cel al reciclarii, firma reuseste sa respecte standardele de mediu din legislatia actuala in acelasi timp reusind sa livreze cu adevarat “Piesele verzi”, asa cum managerul general doreste sa le denumeasca.

Formatia Ringo

Formația Ringo asigură show-ul pentru petrecerea dumneavoastră, repertoriul nostru de muzică ușoară, populară și de petrecere in general fiind foarte variat!

E-mail: gabel.bd89@gmail.com

NEDJOY FOOD

  • Restaurant Fast-Food
  • Preia comenzi prin telefon
  • Program zilnic 09:00 – 01:00

Ketutz Computers – Reparații telefoane și calculatoare

  • Reparații telefoane și calculatoare in Bârlad
  • Accesorii GSM, It, auto

Gaming si Youtube

Salutare, cei care sunteti din Barlad si nu numai, pasionati de gaming, va astept pe canalul meu de youtube unde puteti gasi o multitudine de live-uri, jocuri, tutoriale etc. Iar daca va place ceea ce fac, va puteti abona la canalul meu, e gratis nu costa nimic, sa dati like, share sa vada si prietenii vostri! Va astept cu drag!!!

Wyz Auto Stef


AFACERI LOCALE BARLAD

Aceasta pagina a fost creata in folosul barladenilor si a firmelor care vor sa aiba o prezenta in online.

Imi pot inscrie afacerea aici?

Da. Accesezi categoria care ti se potriveste si apoi apesi pe butonul „Adauga”. Ulterior vei completa formularul iar robotii nostri automatizati se vor ocupa de restul pentru ca unitatea ta sa fie listata pe acest website.

Inscrierea este gratuita?

Da, inscrierea este gratuita. Oricine poate fi inscris. Daca nu te descurci cu formularele sau intampini probleme, ne poti scrie pe e-mail la: admin@barlad.net